Nieuwsberichten

 • Nieuw bestuur voor stichting Grandorse 10 augustus 2017 logo HadM

  Tijdens de Limburgse Ruiterkampioenschappen is op zondag 6 augustus de handtekening gezet door de vier samenwerkende partijen die de hippische zone Grandorse gaan beheren.

 • Raad beslist over krediet voor Gasthoês en omgeving 31 juli 2017 gasthoes 85-85

  Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor om een krediet beschikbaar te stellen voor de aanpassing van cultureel centrum ’t Gasthoês en omgeving. Als de gemeenteraad hier in september positief over beslist, kan medio 2018 gestart worden met de werkzaamheden.

 • Uitkomsten marktconsultatie zwembad geven helder beeld 31 juli 2017 logo HadM

  Het college van B&W vraagt de gemeenteraad om het aanbestedingstraject te mogen opstarten voor de nieuwbouw van een zwembad binnen Afslag 10. De marktconsultatie heeft waardevolle informatie opgeleverd over de haalbaarheid van een nieuw zwembad in de gemeente Horst aan de Maas.

 • Stimuleringsfonds voor ondernemers in trek 27 juli 2017 handen schudden casual

  Diverse bedrijven in Horst aan de Maas hebben een financiële bijdrage gekregen uit het stimuleringsfonds voor ondernemers met innovatieve projecten. Sinds de start in april maakten diverse ondernemers hiervan gebruik en de eerste resultaten zijn goed. Er is nog budget beschikbaar voor nieuwe aanvragen in 2017.

 • E-laadpalen in Horst aan de Maas oplaadpunt-electrische-auto

  Horst aan de Maas krijgt in de komende maanden extra laadpalen op openbare plekken. Hier kunnen mensen een elektrische of plug-in hybride auto opladen. De eerste nieuwe laadpaal in Horst aan de Maas is onlangs geplaatst op de parkeerplaats Smidseplein in Horst.

 • Vacature Functioneel beheerder WIZ 18 juli 2017 vacature memo 85

  Voor het team Werk, Inkomen en Zorg (WIZ) zijn wij op zoek naar een functioneel beheerder WIZ voor 36 uur per week. Reageren kan t/m 25 augustus 2017.

 • Onkruidbestrijding op wegen en trottoirs 31 juli 2017 onkruidbestrijding 85

  We hebben de firma Timmermans Agri- service uit America opdracht gegeven om op een milieuvriendelijke manier de onkruidbestrijding op verhardingen uit te voeren.

Subnavigatie